Το Stickers Fun είναι ένα παιχνίδι που παίζεται, ενώ όλοι συνεχίζουν κανονικά τις υπόλοιπες δραστηριότητές τους, γιατί το κλειδί είναι να ξεχάσετε οτι …παίζετε…

Δώστε από μια σελίδα αυτοκόλλητα σε κάθε μέλος της οικογένειας. Ορίστε μια χρονική στιγμή ως το τέλος του παιχνιδιού, παράδειγμα σε τρείς ώρες από την στιγμή που πήρατε στα χέρια σας τα αυτοκόλλητα.

Έπειτα συνεχίστε κανονικά το πρόγραμμά σας. Όλοι θα πρέπει να προσπαθείτε, σε άσχετες στιγμές, να κολλήσετε αυτοκολλητάκι στους υπόλοιπους, χωρίς να γίνετε αντιληπτοί.

Όποιος αδειάσει τα περισσότερα αυτοκόλλητα του πάνω στους άλλους, χωρίς να τον καταλάβουν… κερδίζει!!!!

Αν σας πιάσουν δεν βγαίνετε από το παιχνίδι, απλά το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο, θα πρέπει να πεταχτεί και να μπει ένα x στην σελίδα, ώστε να μην μετρηθεί ως πόντος αυτό που λείπει.

Συμβουλές:

Είναι καλύτερα να στοχεύετε στην πλάτη.

Προσπαθήστε να κολλάτε πάνω στα ρούχα και όχι στο δέρμα, γιατί γίνεται αντιληπτό.

Καλό θα ήταν να έχει ο καθένας διαφορετικό χρώμα ή θέμα στα αυτοκόλλητά του, για μεγαλύτερη ευκολία στην μέτρηση πόντων.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!

Fili

Είμαι η Φίλι και λατρεύω να γράφω… για τα πάντα!!! Μεγάλο μου πάθος όμως είναι τα παραμύθια! Μ'αρέσει να αφήνω την φαντασία μου ελεύθερη και το μικρό κοριτσάκι που ακόμα κρύβω μέσα μου, να εξερευνά ανενόχλητο από την καθημερινότητα, κόσμους που δεν έχουν ακόμα γεννηθεί… Αν θέλετε να βρεθούμε εκεί παρέα …απλά πάρτε λίγη νεραϊδόσκονη και ελάτε να με συναντήσετε.. Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί και τους μικρούς μου φίλους… χάρη σε αυτούς άλλωστε η νεραϊδόσκονη διατηρεί την μαγεία της… γκλιν , γκλόν και φύγαμε…